1.1.2012

Uusi vuosi ja uudet kettumaiset kujeet ;)

Kalasääksen vanha pesäpuu.
Vuosi 2012 alkoi varsin mukavassa pakkassäässä. Valkoinen lumi on peittänyt ikävän mustan ja synkän maan. Tähän aikaan vuodesta pidän juuri eniten pikkupakkasista, joten tälläinen sää lupaa varmasti myös hyvää tulevalle vuodelle.

Uusi vuosi tuo tullessaan aina myös muutoksia, ja uusia tuulia on luvassa myös Repovedelle. Kuutinlahdella oleva vanha Mustalammenvuoren erämaja siirtyi vuodenvaihteessa yritykseni hallintaan. Majaa on remontoitu jo syksyn ajan ja urakka jatkuu vielä keväällä. Myös majan nimi muuttuu Kuutinlahden kämpäksi, jotta sitä ei sekotettaisi viereiseen Metsähallituksen Mustavuoren vuokrakotaan.

Tässä vielä karttalinkki Kuutinlahden Kämpälle. Kämppä on valmistunut 1980-luvulla ja se on ollut Valkealan kunnan aikana autiotupakäytössä. Kuntaliitoksen myötä kämppä siirtyi Kouvolalle. Kämpästä vuokrattiin ennen yksittäisiä petipaikkoja mutta kulkijoita tuli ja meni miten sattui. Tarkkaa kirjaa ei kävijöistä pystytty pitämään ja kämppä pääsi huonoon kuntoon.

Kämppään kuuluu kolme osaa, eteinen ja sauna sekä tupa. Kämppä lämpenee kaminalla ja petipaikkoja löytyy kahdeksalle. Kämppä sijaitsee aivan Kuutinlahden ja Repoveden rannassa, joten sitä pystyy hyvin hyödyntämään myös vesitse. Jatkossa Kuutinlahden kämppä vuokrataan kokonaan. Yksittäisiä petipaikkoja löytyy jatkossa Saarijärven savottakämpältä. Lisätietoja kämpästä julkaistaan tammikuun aikana Tervarummun nettisivuille. Remontista ja uusista suunnitelmista kuulet tuoreimmat kuulumiset Tervarummun Facebook-yhteisöstä.