21.3.2017

Kevätväsymystä

Revontulet Tuohikotissa 2016

Jotenkin muutaman viikon on taas elo tuntunut tahmealta. Yleensä vauhdin hidastuminen on monen muuttujan summa. Usein se lähtee liikkeelle jostain ulkopuolisesta negaatiosta. Varmaan suurin osa muista yrittäjistä tietää, mistä puhun.
Asioiden ja etenkin siis negatiivisten asioiden käsitteleminen on ihan järkyttävän iso prosessi ja se vielä energiaa, ja aikaa. Tästä syystä yleensä välttelen negatiivisten ihmisten seuraa niin pitkälle kuin mahdollista.

Mutta negatiivisen vastapainoksi on onneksi aina positiivista. Hyvien kollegoiden kanssa saatiin ideoitua ja sovittua rumputapahtuma Repovedelle osana 100 ihmistä metsään tempausta. Tämä on siis 15.kesäkuuta klo 21 - 22 Lapinsalmella, kerron tästä vielä myöhemmin lisää. Samoin ensimmäinen ryhmille suunnatuista ilmaisretkistä on jo sovittu, ja sitä etenkin odotan innolla. Siellä asiakasryhmä on erittäin lähellä sydäntäni.

Parhaiten saa karsitettua negatiiviset asiat, kun vain keskittyy siihen, mistä tulee iloa muille sekä itselle. 100 ihmistä metsään idea on laitettu itämään varmaankin jo vuonna 2008, eräopasopintojen aikaan Eerikkilässä. Silloin kouluttaja sanoi, että ainakin kerran vuodessa on hyvä tehdä edes yksi hyväntekeväisyyskeikka, josta ei ota mitään korvausta. Silloin pystyy helpoiten testaamaan, onko ilo ja rakkaus omaan työhön sekä tekemiseen vielä tallella :)
Hyvin tuntuu olevan. Ei kaikki voi olla pelkkää bisnestä.