23.9.2014

Syksyä odotellessa

Veljessarjan nuorempi ja isomummo,
ikäeroa 96 vuotta.
Viime tekstissä vannoin pyhästi kuinka otan itseäni niskasta kiinni ja alan kirjoittaa ahkerammin mutta kuinkas kävikään. Huhtikuun lopulla syntyi toinen poikamme ja veljeksille ehti tulla ikäeroa päivälleen vuosi ja 4 kuukautta. Kevät ja kesä meni aika vauhdikkaasti poikia paimentaessa ja arkea opetellessa. Heinäkuussa ehdimme Samin kanssa jopa lomareissuun ja suuntasimme asuntoautolla pohjoiseen. Pojat rinkassa ja rintarepussa kiersimme pienen karhunkierroksen sekä kävimme Särkitunturilla. 

Elokuussa kävin muistelemassa miltä työnteko tuntuu ja syyskuun alussa aloitin opinnot HAMKissa opettajakorkeassa. Jos siis hyvin käy niin joku kaunis päivä saan luonnonvara-alan ammatillisten aineiden opettajan pätevyyden. Ainakin näin alkuun opinnot ovat olleet tervetullutta vaihtelua lapsiperheen arkeen. :)

Repovedellä olen myös ehtinyt ajoittain pyörähtämään. Kesän aikana alueen yrittäjiä koulutettiin Metsähallituksen toimesta Repoveden kansallispuiston oppaiksi. Ja metsäpuolellakin on päivitetty allekirjoittaneen tietoja uuden metsälain ja kasvatusmallien tiimoilta.

Blogin jatkoakin olen miettinyt. Vanhaan malliin ja asia-aiheista kirjoittamiseen ei enää riitä aika, joten otan nyt aika reilun askeleen henkilökohtaisempaan suuntaan. Jatkossa luvassa on siis enempi lapsiperheen arkea ja perheretkeilyä. Repoveden kuulumisiakin on tietty ajoittain luvassa ja todennäköisesti itkuvirttä yrittäjä-opiskelija-eräopas-äidin elämästä. Kaikkea elävästä elämästä. Tässä alkuun kuvia kuluneelta keväältä ja kesältä.

Juniori ensi kertaa tulilla Repovedellä. Ikää viikon verran :)

Esikoinen piilossa
Sami ja esikoinen. Kantorinkkana Deuterin Kid 3

Juniori Yamon rintarepussa, taustalla Ylläs.

Pienellä Karhunkierroksella, rinkan säätöä ennen
matkan jatkumista Siilastuvalla.

Kiutaköngäs Pieneltä Karhunkierrokselta.