25.11.2013

Repoveden Jouluvalkeat

Repovedellä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Repoveden Jouluvalkeat -ilmaistapahtuma. Ajatuksena on muistuttaa Joulun alla myös rauhoittumisesta ja hiljentymisestä. Joulu on paljon muutakin kuin kiirettä, suorittamista, stressiä ja materiaa mutta valitettavasti nuo monesti jyräävät kaiken alleen. Repoveden Jouluvalkeiden tarkoitus on saada ihmiset pois joulukiireiden oravanpyörästä ja kutsua heidät talviseen luontoon, kuuntelemaan sen hiljaisuutta ja sanomaa nuotiotulien äärelle.

Torstaina 19.12 Klo 16:30 alkaen on mahdollista tulla Repovedelle, Lapinsalmen Riippusillan nuotiopaikalle. Alkuun ohjelmassa on kansallispuiston kuulumisia ja nuotiolla lämmitettyä juotavaa.
Klo 17:00 RUK:n sotilaspastori Hannu Kähärä julistaa joulurauhan luonnolle ja siellä liikkujille. Tämän jälkeen Trubaduuri Mika Väyrynen säestää muutaman kauneimman joululaulun yhteisesitykseen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Se järjestetään iltatilaisuutena, jotta mahdollisimman monella työssäkäyvälläkin olisi mahdollista osallistua.
Sosiaalisen median väelle on FBssä luotu tilaisuutta varten tapahtuma, jossa voi ilmoittaa osallistumisensa ja sitä kautta kutsua mukaan ystäviään. Repoveden Jouluvalkeat.