2.7.2013

Vuohisen Laukka

Kyllä, tänään 2.heinäkuuta Repoveden mustikat näyttivät tältä :)
Huomenna aamusta pääsen pitkästä aikaa useamman päivän retkelle, kun lähden kollegani SeikkailuviiKarista eli Senjan pariksi vetämään kahden päivän melonnan parin kymmenen hengen ryhmälle. Tarkoituksena on lähteä matkaan kanooteilla Miekankosken alapuolelta ja meloa ensimmäisenä 20 kilometrin matka Linnasaaren sekä Haukkavuoren ohitse Linkkumyllyyn.
Linkkumyllyssä koko retkueelle on varattu majoitus mukavasti lakanoissa. Lisäksi tarjolla on ruokaa sekä saunaa idyllisessä puutarhamaisemassa, ja mikä parasta illalle on sattunut yksi kesän konserteista. KIESTINKI -naisen tarina sodassa ja sen jälkeen on PMMP:n Paula Vesalan sekä huippuviulisti Pekka Kuusiston käsialaa, ja kertoo ihastuttavia sekä itkettäviä tarinoita naisesta sodan jaloissa.

Seuraavana päivä matka jatkuu kohti alavirtaa ja Voikoskea sekä Vuohijärveä. Toisen päivän osuus on 15 kilometriä ja retki loppuu Hillosensalmen asemalle. Luvassa on kauniita maisemia, vesiluontoa, historiaa, kulttuuria, kaunista säätä sekä leppoisaa ja mukavaa yhdessä oloa. Tämä ilta menee tavaroita kuivapusseihin pakatessa, yritän muistaa ehtiä laittaa facen kautta kuulumisia reitin varrelta. :)
Reitti on mahdollista meloa omatoimisesti ja se on paketoitu nimellä Vuohisen laukka. Tosin meidän ryhmälle melontaa on hieman nipistetty molemmista päistä, jotta se olisi mahdollista toteuttaa kahdessa päivässä.
Linkit;
Vuohisen Laukka tervarumpu.fi/vuohisenlaukka
Linkkumylly linkkumylly.fi
Hillosensalmi hillosensalmi.fi