20.4.2012

Viikko-ohjelmaa Kesälle 2012

Repovedelle on ensi kesänä tulossa ihan ensimmäinen kesäohjelma, joka on tarkoitettu yksittäisille retkeilijöille sekä pienille ryhmille. Maanantaista torstaille on luvassa ohjattua ohjelmaa eri kellonaikoihin. Melonnat alkavat melontatukikohdasta Kuutinlahden rannalta, jonne on lyhin matka Saarijärven sisääntulosta. Melonnat on tarkoitettu aloittelijoille ja niissä käydään läpi perusmelontatekniikkaa sekä turvallisuusasioita. Melonnat tapahtuvat Kuutinlahdella ja lähivesillä.

Teemaretkille sekä retkeilyn lyhytkurssille lähdetään Tervarummun Retkeilykeskuksesta Saarijärven sisääntulosta. Maastoretket toteutetaan puiston pohjoisosissa, jotka ovat jääneet monelle Repoveden kävijälle vieraiksi. Retket ovat teemallisia, joissa puiston luontoon saadaan aivan uusia ja erilaisia näkökulmia. Retken aikana tarjotaan nuotiokahvit tai teet niille retkeläisille, jotka ovat muistaneet ottaa mukaan oman kuksan tai mukin.

Retket vetää aina ammattitaitoinen opas, maastossa retkillä on mukana koulutettu luonto-ja eräopas ja vesillä melontaohjaaja. Kesäohjelma aloitetaan juhannuksen jälkeen ja se kestää koulujen alkuun asti. Kaikki retket on mahdollista toteuttaa tarvittaessa myös englanniksi. Ja jos retken aikataulu tuntuu hankalalta voit aina kerätä mukaan vähintään 4 kaveriasi ja varata porukallesi ihan oman retken (siis minimi 5 hlöä). Lisää tietoa löydät osoitteesta tervarumpu.fi/viikkoohjelma