30.3.2012

Herra Puu ja Pilkanmaan Päiväkoti

Kouvolan kaupunki on saanut uuden brändin myötä myös uuden visuaalisen ilmeen, joka on taiteilija Kustaa Saksin käsialaa. Uuteen ilmeeseen kuuluu monta kaverusta mutta minun mieltäni lähimpänä on ehdottomasti Herra Puu. 
Herra Puu ammentaa voimaa luonnosta. Herra Puu on persoonallinen turisija, valpas ja vannoutunut eränkävijä. Herra Puu ammentaa, kunnioittaa ja jakaa luonnon ikiaikaista voimaa ja rauhaa. Hän viihtyy niin maalla kuin kaupungissakin.
Varsin mukavalta vaikuttava kaveri siis. :)

Kouvolan uutta ilmettä on kutsuttu sanalla lapsellinen. No, sitä se varmaan ehkä onkin. Tällä viikolla pääsin tutustumaan lapselliseen Kouvolaan ja kävin elämäni ensimmäisen kerran päiväkodissa. Olen asunut lapsuuteni maalla ja hoidostani huolehti isänäitini Sanelma, joten en ole siis ikinä aiemmin päiväkodissa käynyt.

Kouvolassa on viime vuoden puolella alkanut projekti, jossa Kouvolan päiväkotien esikoululaiset markkinoivat uutta Kouvolaa ja sen tutustumisen arvoisia kohteita. Päiväkodit ovat saaneet itse valita vierailukohteensa ja he tekevät siitä myös oman näköisensä mainosmateriaalin, joka julkaistaan syksyllä 2012. Pilkanmaan päiväkodin eskarit olivat valinneet kohteekseen Repoveden kansallispuiston ja lupasin lähteä esittelemään heille puistoa toukokuussa. Eräopaskoulutuksessakin oli jo aikoinaan puhetta, että kaiken ei aina tarvitse olla pelkkää kylmää bisnestä, koska sitä tässä maassa on jo ihan liiankin kanssa. Lapsellisesta vapaaehtoistyötä saa usein parhaimman mielen sekä kauneimmat muistot. :)