28.1.2013

Uudet tuulet puhaltavat puistossa

SeikkailuviiKarin Kari Niemi laskeuttamassa asiakkaita Olhavalla.
Edellisessä blogitekstissä lupasin kertoa Repovedellä tapahtuvista muutoksista, joista tänään on lähtenyt maailmalle julkaisuvapaa tiedoite. Viime perjantaina yhteistyökumppanini SeikkailuviiKari Oy:n toimitusjohtaja Kari Niemi allekirjoitti sopimuksen, jossa alueella jo kauan toimineen Myrskytuuli Oy:n osakekirjat, kiinteistöjen hallinta sekä varusteet ja kalusto siirtyivät SeikkailuviiKarin omistukseen. Tällä yrityskaupalla SeikkailuviiKari nousee kiistatta Repoveden ykköstoimijaksi ohjelmapalvelupuolella.

SeikkailuviiKarin kanssa tiivistettiin toimintaa viime vuonna, koska tarjoamamme palvelut menevät mukavasti ristiin ja mahdollistivat valmiita kokonaisuuksia ja paketteja. Kari hallitsee extremet köysitoiminnot, itselläni taas kiipeilyharrastus on vuosien saatossa jäänyt vaikka nuorempana tuli Olhavan seinällä köysissä roikuttua lukuisia kertoja. Vesillä liikuttaessa Karilla on kalustoa kajakeista ja inkkareista isoihin kirkkoveneisiin sekä 12-hengen venetaksiin asti, unohtamatta kalastusta ja koskenlaskuakaan. Ryhmien kanssa vesillä liikuttaessa auttaa myös se, että meillä molemmilla on ns kipparin paperit eli vuokravenekuljettajan tutkinto suoritettuna, joka vaaditaan kun vesillä kuljetetaan asiakkaita. Itse taas olen hoitanut opastus- ja muonituspuolta, koska niihin minulta löytyy vahva koulutus, kokemus sekä ammattitaito. Suurta osaa on näytellyt myös yritykseni käytössä olevat toimipisteet ympäri puistoa. Ja unohtamatta tietenkään aviomieheni ja osakkaani Samin osaamista markkinoinnissa sekä viestinnässä Aptualissa.

Tällä loistavalla yhdistelmällä vedimme viime kaudella useita asiakasryhmiä läpi. Muutamalla keikkaeräoppaalla täydennettynä suurin ryhmämme viime kesänä oli vajaan 90 hengen suomalais-saksalainen ryhmä pääkaupunkiseudulta, jossa opastuskielenä käytettiin savoa, saksaa sekä englantia. Ryhmälle toteutettiin kolmen aktiviteetin lisäksi myös ruokailut ja kuljetus. Lisäksi järjestimme tasokkaat tilaisuudet muutamalle ministeriölle sekä useille isommille yrityksille. Viime viikon yrityskauppa tulee lisäämään mahdollisuuksia ja toimintakapasiteettia tulevalle kaudelle vielä entisestään. :)